Jabra Link 265 Y-trainingskabel


Omschrijving:

Vergroot de productiviteit van uw werknemers met de Jabra LINK 265
USB-trainingskabel waarmee u twee Jabra Quick Disconnect (QD)-headsets kunt aansluiten op een PC, zodat supervisors gemute kunnen blijven of deel kunnen nemen aan het gesprek.

Blijf gemute of neem deel aan het gesprek

De Jabra Link 265 biedt u een effectieve manier om agents te trainen. De USB-trainingskabel stelt u in staat twee Jabra Quick Disconnect (QD)-headsets aan te sluiten op een PC, zodat supervisors gemute kunnen blijven om te luisteren of deel kunnen nemen aan het gesprek van de agent.

Eenvoudig oproepbeheer met handige bediening geintegreerd in de kabel.

Neem deel aan het gesprek De Jabra Link 265 is eenvoudig aan te sluiten, te programmeren en te gebruiken. Hij is voorzien van handige geintegreerde gespreksbedieningsknoppen in de kabel, voor onder andere het beantwoorden/beeindigen van oproepen, het regelen van het volume en de microfoon op mute zetten. Softtoetsen lichten op wanneer ze in gebruik zijn en kunnen geprogrammeerd worden voor individuele voorkeuren voor effectief oproepbeheer.

Ideaal voor hot-desking en een bereikbare werkomgeving

De Jabra Link 265 is een PC USB-trainingskabel voorzien van disconnect, zodat u snel twee headsets kunt aansluiten op of verwijderen uit een PC. Dit is de perfecte oplossing voor bedrijven die de flexibiliteit van hun werkomgeving willen vergroten, bijvoorbeeld via hot-desking.

Stel hem naar uw persoonlijke voorkeur in met flexibele configuratiemogelijkheden

De Jabra Link 265 kan geconfigureerd worden voor elke werkomgeving. Hij is geoptimaliseerd voor Jabra PC Suite en Jabra Express, zodat u de instellingen naar uw persoonlijke voorkeur kunt configureren.

Voorkom stress en gehoorbeschadiging met akoestische schokbescherming

Verminderd het aantal verzuimdagen en vergroot werknemersretentie. De Jabra Link 265 is voorzien van bescherming tegen akoestische schokken en voldoet aan de wet- en regelgeving omtrent Noise@work in de EU (bepaling 2003/10/EC).

    Merk:
  • Jabra

  • EAN Code:
  • 5706991017281Webwinkel: Yorcom
 
Prijs: € 89.95
 

©2022 Groot assortiment op ict4sale.nl | Privacy statement