StarTech 1T1R 2,4Ghz Outdoor access point


Omschrijving:

Met het AP150WN1X1OE draadloze accesspoint kunt u buiten een 150 Mbps draadloos N-netwerk op lange afstand creeren via een vaste netwerkverbinding. Hierdoor voorziet u uw draadloze apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, van draadloze connectiviteit.

Dit PoE-aangestuurd access point wordt geleverd met een PoE-injector, waardoor het gemakkelijk kan worden geinstalleerd op plaatsen waar geen gewone wandcontactdoos aanwezig is. Voor een veelzijdige installatie buiten kan de weerbestendige behuizing op een paal en op de muur worden gemonteerd.

Het access point beschikt over een interne 1T1R 12dBi directionele antenne met een aanpasbare uitgangssterkte voor de door u gewenste reikwijdte. Het toegangspunt beschikt ook over een optionele RP-SMA-verbinding, zodat u een externe antenne en een tweede LAN-poort kunt aanbrengen om, indien nodig, verbinding te maken met een extra vast netwerkapparaat.

Het krachtige draadloze access point ondersteunt draadloze gegevenssnelheden tot 150 Mbps op de 2,4 GHz frequentie, is compatibel met 802.11b/g/n-apparaten en biedt ondersteuning voor WEP-, WPA- en WPA2-authenticatie. Het draadloze toegangspunt beschikt over een gebruiksvriendelijke, op het web gebaseerde functie voor verschillende klantenspecifieke opties, zoals meervoudige SSID's, externe firmware upgrades en Wireless Distribution System (WDS)-modusondersteuning waardoor meerdere AP's kunnen worden samengevoegd voor een grotere reikwijdte.

Gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

StarTech.com Voordeel
- Bescherming tegen ruwe weersomstandigheden dankzij weerbestendige behuizing
- Eenvoudige installatie met keuze tussen installatie op een paal of muur
- Bereik een optimale draadloze reikwijdte met een optionele externe antenneconnector

    Merk:
  • StarTech

  • EAN Code:
  • 65030853583Webwinkel: Yorcom
 
Prijs: € 79.95
 

©2023 Groot assortiment op ict4sale.nl | Privacy statement