WD Black SN850X 2TB Heatsink PS5


Omschrijving:

De ultieme X-factor
Bereid je voor op halsbrekende gamingsnelheden met de WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD. Verpletter de laadtijden en maak een einde aan demping, vertraging en modelpop-ins voor een soepele, snelle ervaring waarbij je absolute topprestaties kunt leveren. Deze speciaal gebouwde gamingdrive wordt geleverd met capaciteiten van 1 TB tot 4 TB, met een optioneel koelelement op de drives van 1 TB en 2 TB om te helpen bij het leveren van duurzame topprestaties voor een consistentere gameplay. Met de geavanceerde functies van Game Mode 2.0 (uitsluitend Windows®) plus snelheden die de limieten van de PCIe® Gen4-interface naderen, levert de WD_BLACK SN850X NVMe SSD topprestaties zodat je kunt blijven spelen, streamen, opnemen en de game domineren.

Verwerf de ultieme voorsprong bij het gamen
Waanzinnige snelheden tot 7300 MB/s zorgen voor topprestaties met belachelijk korte laadtijden voor de gamingervaring van topkwaliteit waar je altijd naar op zoek bent geweest.

Til je uitrusting naar een hoger niveau
Door de extreem lage latentie worden graphics met minimale haperingen en vertragingen geladen voor soepele, uiterst bevredigende actie.

Meer ruimte voor meer games
Hedendaagse topgames kunnen tot 200 GB1 of meer aan opslagruimte in beslag nemen. Door een reeks verschillende capaciteiten van 1 TB tot 4 TB kun je meer games paraat houden en snel in actie komen.

Koelelement waarmee je wint
De WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD drives van 1 TB en 2 TB hebben een optionele versie met koelelement die er niet alleen geweldig uitziet maar je ook nog eens helpen topprestaties te leveren, zelfs tijdens de meest intense gamingsessies.

Game Mode 2.0
De nieuwste versie van Game Mode levert zelfs nog meer prestatiebevorderende functies voor pc's, zoals laadvoorspelling om game-assets gereed te maken voor snel laden binnen de game.

Benadert PCIe® Gen4-snelheden
De WD_BLACK SN850X NVMe™ SSD levert uitvoer die de limieten van de PCIe® Gen4-interface benadert en helpt je ultrasnelle prestaties te behalen met je opslag en systeemcomponenten.

    Merk:
  • WD

  • EAN Code:
  • 718037891309Webwinkel: Yorcom
 
Prijs: € 219.95
 

©2024 Groot assortiment op ict4sale.nl | Privacy statement